
Sztuka mięsa
reż. Robert Talarczyk
Sztuka mięsa
Weronika Murek
Ilona Binarsch
Ilona Binarsch
Mateusz Znaniecki
Alina Chechelska
Bogumiła Murzyńska
Bartłomiej Błaszczyński
Michał Piotrowski
Marcin Szaforz
Zbigniew Wróbel
Maria Baładżanow (gośc.)
Patrycja Myga (gośc.)
Rynek 10; 40-003 Katowice
Recenzje
Aktualności
-
Wrocław. Dziś startuje przegląd „Szczeliny. Kobiety w sztukach performatywnych”
06.03.2025 -
Lublin. Cykl czytań performatywnych Sprawdzam! rozpoczęty
06.03.2025 -
Rzeszów. Dzień Kobiet i Mężczyzn ze „Szczęściarzami” w Teatrze Bo Tak
06.03.2025 -
Warszawa. Teatr WARSawy powraca na scenę z nowym repertuarem
06.03.2025
-
Bielsko-Biała. Jak wygląda baza lokalowa miejskiej kultury
06.03.2025 -
Bytom. Rozbark zaprasza na marcową edycję eXperymentalnej Sceny XS
06.03.2025 -
Kraj. 55 lat temu miała premierę „Sól ziemi czarnej” – film otwierający śląski tryptyk Kazimierza Kutza
06.03.2025 -
Bielsko-Biała. Lalki wychodzą na ulice
06.03.2025
Magazyny
-
Rok Łodzianek-Inicjatorek
05.03.2025 -
Co nam zostało z tych lat – 25 lat temu zmarł Władysław Daniłowski, twórca chóru Dana
04.03.2025 -
Aktorzy w filmach potrafią mówić jak prawdziwi górale czy kaleczą podhalańską gwarę? Stanisława Trebunia Staszel: Ten jeden mnie zachwycił
04.03.2025 -
Jan Plewako – mistrz lalkarstwa
03.03.2025
-
45 lat temu odszedł Jarosław Iwaszkiewicz – pisarz, który łączył epoki
03.03.2025 -
Pełnomocnik prezydenta Krakowa ds. kultury: audyty w instytucjach nie wypadły najlepiej
03.03.2025 -
90 lat temu urodził się poeta, pisarz, dramaturg i dyplomata Ernest Bryll
03.03.2025 -
Brahms ze starego rzutnika
28.02.2025