Ogólnopolskie Prezentacje Teatrów Amatorskich OPTA II edycja

Ogólnopolskie Prezentacje Teatrów Amatorskich OPTA II edycja (od 15.10.2010 do 17.10.2010)

Organizator

Centrum Kultury Wrocław-Zachód

ul. Chociebuska 4-6, 54-433 Wrocław

Piątek, 15.10.2010r.

10.00 Rozpoczęcie Prezentacji
10.20-10.50 Teatr Scena 37-"Herakles"-Wrocław, 30 min.
11.20-11.55 Teatr Momo-"Podarunek"-Katowice-35 min.
12.25-13.15 Teatr Kątem-"po.pop-BZDET"-Dzierżoniów-50 min.
13.15-14.00 Przerwa
14.00-17.00 Warsztaty Aktorskie-prowadzenie Ewa Kamas
14.00-17.00 Warsztaty Czarnego Teatru-prowadzenie Aneta Głuch-Klucznik
17.00-18.00 Przerwa
18.15-19.05 Niezależna Manufaktura Taneczna-"Cymes"-Wrocław-52 min.
19.20-20.00 Grupa Teatralna Pomarańcze w uchu na skarpie bez kartki-"Dygresja kłami"-Goleniów-40 min.


Sobota, 16.10.2010r.

9.00 Rozpoczęcie Prezentacji
9.20-9.40 Grupa Poczekalnia-"Kiełki"-Rybnik-20 min.
10.05-10.30 Teatr Puk Puk -"Nasza Klasa"-Świdnik-25 min.
10.50-11.35 Studio Teatralne Bagti-"Peluqueria"-Poznań-45 min.
11.45-12.05 Grupa Wahadło-"Żywopłot"-Rybnik-20 min.
12.00-16.00 Przerwa
16.00-19.00 Warsztaty Pantomimiczne-prowadzenie Leszek Czarnota
16.00-19.00 Warsztaty Teatru Przedmiotu-prowadzenie Aneta Głuch-Klucznik


Niedziela, 17.10.2010r.

10.00 Rozpoczęcie Prezentacji
10.10-10.55 Teatr Terminus A Quo-"Spokojnie"-Nowa Sól-45 min.
11.20-12.05 Studio Teatralne Julii Kotarskiej-Rekosz-"Anna Frank"-Warszawa-45 min.
12.35-14.10 Teatr Uhuru-"Pierogi"-Gryfino-45 min.
14.10-15.00 Przerwa
14.15-15.00 Obrady Jury
15.00-15.40 Spotkanie z Robertem Gonerą
15.40-16.30 Werdykt Jury/Wręczenie nagród
17.00 Gość specjalny Prezentacji-Grupa Rafała Kmity spektakl "DOŚĆ!...dobry wyrób kabaretopodobny"

Archiwum