23.07.2007 Wersja do druku

List otwarty w sprawie Jaromira Szroedera

Przesyłamy list otwarty będący formą protestu dotyczącą ostatnich działań władz Parchowa skierowanych przeciwko Jaromirowi Szroederowi, twórcy teatru Dialogus. Po zebraniu podpisów planujemy przekazanie listu Marszałkowi Województwa, Radzie Gminy oraz prasie. W celu usprawnienia procedury prosimy każdą organizację o podpisanie 1 egzemplarza listu oraz przesłanie faxu podpisanego egzemplarza do Stowarzyszenia Teatr KANA (fax 091 434 15 61). Istnieje również możliwość przesłania listu w formie elektronicznej (skan z podpisem) na adres info.kana.art.pl. Prosimy o przesyłanie listu niezależnie od tego czy wpisaliście się Państwo na listę zamieszczoną pod adresem: http://list-otwarty.tbpsh.pl/ * * * Sz.P. Jan Kozłowski Marszałek Województwa Pomorskiego List otwarty Pragniemy wyrazić swoje głębokie oburzenie z powodu dotychczasowych działań władz Gminy Parchowo wymierzonych przeciwko Jaromirowi Szroederowi oraz kierowanemu przez niego

Informacja własna

23.07.2007