19.06.2020 Wersja do druku

Białystok. Konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora BTL uchylony i ogłoszony ponownie

W związku z uchyleniem Zarządzenia Nr 401/20 Prezydenta Miasta Białegostoku z dnia 06 maja 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na kandydata na stanowisko dyrektora Białostockiego Teatru Lalek Prezydent Miasta Białegostoku ponownie ogłosił konkurs na kandydata na stanowisko dyrektora miejskiej instytucji kultury - Białostockiego Teatru Lalek.

Zarządzenie w sprawie ogłoszenia konkursu jest dostępne na stronie Biuletynu Informacji Publicznej Urzędu Miejskiego w Białymstoku: www.bip.bialystok.pl. Dokumenty w konkursie należy składać do 27 lipca br. Informacja o przetwarzaniu danych osobowych znajduje się na stronie BIP Urzędu w zakładce w: Postępowania/Nabór do jednostek organizacyjnych miasta oraz jest dostępna w Departamencie Kultury, Promocji i Sportu Urzędu Miejskiego w Białymstoku. Więcej informacji: www.bip.bialystok.pl. W związku z ogłoszonym konkursem na dyrektora Białostockiego Teatru Lalek oraz zgłoszonym wnioskiem o uchylenie zarządzenia z uwagi na zapisy pkt I. 2 ogłoszenia konkursowego, budzące wątpliwości interpretacyjne, Prezydent Miasta Białegostoku uchylił Zarządzenie Nr 401/20 Prezydenta Miasta Białegostoku z dnia 06 maja 2020 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na kandydata na stanowisko dyrektora Białostockiego Teatru Lalek. Konkurs zostanie niezwłocznie ogłoszony

19.06.2020